Μέχρι τις 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τα Athens Startup Awards - iefimerida.gr

Μέχρι τις 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τα Athens Startup Awards

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν αιτήσεις έως τις 5 Ιουνίου για τα βραβεία Athens Startup Awards/Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τις 5 Ιουνίου θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι νεοφυείς επιχειρήσεις για τα Athens Startup Awards.

« Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε το οικοσύστημα της νεοφυούς καινοτόμου επιχειρηματικότητας για τα Athens Startup Awards», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών-ΕΒΕΑ και η περιφέρεια Αττικής παρατείνουν τον επιχειρηματικό Διαγωνισμό έως την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι εφέτος τα "Athens Startup Awards" θα επιβραβεύσουν τους νικητές με 20.500,00 ευρώ σε χρηματικά βραβεία αλλά και με σημαντικές ευκαιρίες επιχειρηματικής υποστήριξης και επιτάχυνσης, δικτύωσης και διασύνδεσης με δίκτυα χρηματοδοτών.

Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 18:00.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του Διαγωνισμού αλλά και η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής διατίθενται στο www.athensstartupawards.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραβεία επιχειρήσεις Athens Startup Awards
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ