Ολοι μας κάνουμε λάθη, αλλά όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία - iefimerida.gr

Ολοι μας κάνουμε λάθη, αλλά όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση στη ζωή σου. Είτε αυτή πρόκειται για τις σπουδές, είτε για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία είτε για το αν τελικά θα κάνεις επιτέλους αυτή την πρόταση γάμου στην κοπέλα που τόσο αγαπάς.

Κι όμως, σε περιτριγυρίζουν περίεργες σκέψεις. «Μήπως κάνω λάθος; Μήπως θα το μετανιώσω;». Πόσες φορές δεν έχεις κάνει την ίδια σκέψη; Μη φοβάσαι, δεν είσαι ο μόνος. Όλοι στη ζωή μας, κάνουμε αυτή τη σκέψη πολλές φορές. Για ασήμαντα ή για σημαντικά πράγματα. Για αποφάσεις καθοριστικής σημασίας κι άλλες πιο απλές.

Ολοι μας κάνουμε λάθη, αλλά όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία  | iefimerida.gr 0



Δεν πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάμε πως σε κάθε σωστή ή λανθασμένη μας απόφαση, υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία. Γιατί όλοι μας κάνουμε λάθη, αλλά σε όλους μας θα πρέπει να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία.

Όπως για παράδειγμα, εκείνον τον συνάδερφο που από την πρώτη ημέρα στη δουλειά σας κοιτά με μισό μάτι. Από την στιγμή που πατήσατε το πόδι σας στην καινούρια σας δουλειά, νομίζετε πως πάντα θα βρει κάτι για να σας την «πει», πάντα θα τονίσει κάτι που δεν θα έχετε κάνει σωστά. Κι όμως στην κρίσιμη στιγμή, θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει, άμεσα ή έμμεσα, χωρίς να περιμένει ανταμοιβές και ευχαριστίες.

Ολοι μας κάνουμε λάθη, αλλά όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία  | iefimerida.gr 1

Και τότε διαπιστώνετε πως η άποψή σας για το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν λάθος, πως λάθος τον κατηγορούσατε, έστω και ενδόμυχα.

Γιατί τελικά σε όλους θα πρέπει να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Και ίσως να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δεύτερη ευκαιρία λάθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ