Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Περίεργη προεξοχή στην πίσω πλευρά του παλτού της [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Περίεργη προεξοχή στην πίσω πλευρά του παλτού της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον, μετά και την χθεσινή εμφάνισή της στην παρέλαση για την Ημέρα Μνήμης στην ανατολική Νέα Υόρκη.

Η παράξενη προεξοχή στην πλάτη της Χίλαρι Κλίντον. Φωτογραφία: David Weissmann/ twitter

Η 70χρονη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, έχει εντοπιστεί πολλές φορές τώρα τελευταία να φοράει φαρδιά σακάκια και φουλάρια που είναι τυλιγμένα γύρω από τους ώμους της ενώ κάποιοι παρατηρητικοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν παρατηρήσει μια παράξενη προεξοχή στην πλάτη.

Και η χθεσινή της εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Περίεργη προεξοχή στην πίσω πλευρά του παλτού της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Χίλαρι φόρεσε ένα γαλάζιο παλτό και ένα φουλάρι με τη σημαία των ΗΠΑ, όταν διέσχισε μαζί με το σύζυγό της, Μπιλ Κλίντον την παρέλαση μέσα στη ζέστη.

Η ίδια τουίταρε μια φωτογραφία της που στέκεται δίπλα σε μια ομάδα Girls Scouts μετά την παρέλαση και κάποιοι χρήστες του Twitter ανέφεραν σχεδόν αμέσως κάτι που φαινόταν σαν μια διόγκωση κάτω από το σακάκι της.

Just returned from marching in the annual Chappaqua Memorial Day Parade with everyone from Governors to Girls Scouts. Today we honor those who have made the ultimate sacrifice for their country to keep us safe here at home. pic.twitter.com/DlDhtTal2H

Τα δημοσιεύματα για το στήριγμα πλάτης ξεκίνησαν νωρίτερα στις αρχές του μήνα, όταν φωτογραφήθηκε η Χίλαρι να βγαίνει από το διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι στη Νέα Υόρκη, με μια περίεργη προεξοχή στην πίσω πλευρά του σακακιού της.

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Περίεργη προεξοχή στην πίσω πλευρά του παλτού της [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Κάποιοι στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης έσπευσαν να σχολιάσουν την όρθια στάση του σώματός της και τα χοντρά ρούχα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες στη Νέα Υόρκη.

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Περίεργη προεξοχή στην πίσω πλευρά του παλτού της [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

«Η Χίλαρι φαίνεται να φορά κάποιου είδους στηρίγματος πλάτης – περίεργη προεξοχή και κασκόλ μέχρι το πηγούνι της» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Η Χίλαρι φορά στήριγμα πλάτης; Κάτι δεν είναι φυσικό στην στάση της και στο βαρύ ντύσιμό της. Περίεργο» τουίταρε κάποιος άλλος.

Η Χίλαρι μόλις την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στη σκηνή του Χάρβαρντ μέσα στη ζέση φορώντας για άλλη μία φορά ένα μακρύ παλτό και ένα ογκώδες μαντήλι, καθώς δέχτηκε το μετάλλιο Radcliffe του πανεπιστημίου για την ηγεσία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ