Οπως δεν τους έχετε ξαναδεί -Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με μαγιό στην Καραϊβική [εικόνα] - iefimerida.gr

Οπως δεν τους έχετε ξαναδεί -Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με μαγιό στην Καραϊβική [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να ετοιμάζονται για ταξίδι του μέλιτος, αλλά τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία από τις περσινές τους διακοπές στην Τζαμάικα.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί εκεί για τον γάμο ενός φίλου του Πρίγκιπα Χάρι κι επί την ευκαιρία έκανε τις βουτιές του σε απομακρυσμένες παραλίες του νησιού.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έβγαιναν ήδη οκτώ μήνες και στο κοντινό πλάνο φαίνεται ο Χάρι να κρατά από το χέρι την Μέγκαν Μαρκλ την ώρα που μπαίνουν στην θάλασσα.

Μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε το ζευγάρι να φορά μαγιό, αποδεικνύοντας πως εκτός από ταιριαστοί είναι και fit.

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on May 27, 2018 at 4:43am PDT

Οσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος, κανένας πιθανός προορισμός δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ενώ λέγεται πως εξαιτίας θεμάτων ασφαλείας, οι νεόνυμφοι υποχρεώθηκαν να αλλάξουν αρκετές φορές τα σχέδιά τους.

Πάντως το ΤΜΖ αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του πως το ζευγάρι αποφάσισε να πάει γαμήλιο ταξίδι στον Καναδά και συγκεκριμένα στην Αλμπέρτα, όπου εκεί θα μείνουν σε μια καλύβα στο δάσος.

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως το ζευγάρι θα αλλάξει τον προορισμό του τελευταία στιγμή, καθώς αυτό που επιθυμεί είναι απόλυτη ιδιωτικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ