Ο Χριστόφορος Κουφαλιάς νέος εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας - iefimerida.gr

Ο Χριστόφορος Κουφαλιάς νέος εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας

Νέος εκπρόσωπος στο ΔΣ της ΕΤΕ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Χριστόφορος Κουφαλιάς είναι ο νέος εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΤΕ «βάσει της από 23/5/2018 επιστολής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ανακοινώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο ορισμός του κου Χριστόφορου Κουφαλιά ως νέου εκπροσώπου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο Δ.Σ. της Τράπεζας, σύμφωνα με το Άρθρο 10 του Ν. 3864/2010 όπως ισχύει και τη Σύμβαση Πλαίσιο μεταξύ της Τράπεζας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, ο ορισμός νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου πιστωτικού ιδρύματος τελεί υπό την έγκριση και τον διαρκή έλεγχο του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (Single Supervisory Mechanism – SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΧΣ ΕΤΕ εκπρόσωπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ