Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Γιασμίν αλλά δεν πείθει ούτε την κόρη της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Γιασμίν αλλά δεν πείθει ούτε την κόρη της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν το έχει σίγουρα με τις μεταμορφώσεις. Στο παρελθόν έχει ντυθεί πολλές γνωστές φιγούρες των παραμυθιών αλλά και διασημοτήτων. Κι αυτή τη φορά, αποφάσισε να ντυθεί ξανά πριγκίπισσα Γιασμίν (ηρωίδα της Disney), με τη βοήθεια της make-up artist Κάντι Τζόνσον.

Παρά το σχεδόν ταυτόσημο μετασχηματισμό της, η Κιμ δεν κατάφερε να ξεγελάσει την 4χρονη κόρη της, Νορθ.

Το βίντεο, που μοιράστηκε χθες στο YouTube η διάσημη τηλεπερσόνα, ξεκινά με την Kim να κάνει Facetiming με το μεγαλύτερο από τα παιδιά της.

Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Γιασμίν αλλά δεν πείθει ούτε την κόρη της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η 37χρονη προσπάθησε να την πείσει ότι ήταν πράγματι η φανταστική πριγκίπισσα. Και της λέει: «Είμαι η πριγκίπισσα Γιασμίν» «Είσαι η Κιμ» απαντά ανέκφραστη η Νορθ. «Όχι δεν είμαι. Είμαι η Γιασμίν. Έχω το τηλέφωνο της μαμάς σου. Μου ζήτησε να σου τηλεφωνήσω και να σου πω ότι είναι στο μαγικό χαλί μου. Έρχεται στο σπίτι».

Αργότερα στο βίντεο, η Νορθ παρατηρεί πως η φωνή της Κιμ «δεν μοιάζει με αυτή της πριγκίπισσας Γιασμίν».

My bestie

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 25, 2018 at 10:27am PDT

Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Γιασμίν αλλά δεν πείθει ούτε την κόρη της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πώς όμως έγινε η μεταμόρφωση;
Η συνεργασία της Κάντι με την Κιμ, προέρχεται αναμφισβήτητα από τη γνωριμία των δύο γυναικών στη σεριά «Glam Masters» όπου η Κιμ είναι παραγωγός και η Κάντι κριτής. Η εκπομπή αφορά στην αναζήτηση ενός μεγάλο make-up artist μέσα από μια σειρά διαγωνισμών.

Προκειμένου όμως, να πετύχει την απίστευτη μεταμόρφωση της Κιμ σε πριγκίπισσα Γιασμίν, η Κάντι ξεκίνησε το μακιγιάζ με υγρό μέικ απ. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια υγρή κόλλα στα φρύδια για να μπορέσει να κολλήσει το κονσίλερ. Μετά ζωγράφισε τα χαρακτηριστικά φρύδια της Γιασμίν. Για να ολοκληρώσει το λουκ χρησιμοποίησε μέικ απ, σκιά ματιών, περίγραμμα χειλιών και κραγιόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ