Αδιανόητη τραγωδία: Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της, ο πατέρας της πέθανε μόλις το έμαθε - iefimerida.gr

Αδιανόητη τραγωδία: Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της, ο πατέρας της πέθανε μόλις το έμαθε

Τραγωδία στα κατεχόμενα /Φωτογραφία Αρχείου: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικογενειακή τραγωδία στα κατεχόμενα στην Κύπρο.

Μία 36χρονη μητέρα δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η τραγωδία έγινε στην περιοχή Κιόνελι και σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα η 36χρονη Τουρκοκύπρια μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το ίδιο της το παιδί τουλάχιστον 17 φορές στην κοιλιά, το βράδυ της Κυριακής, και στη συνέχεια έπεσε να κοιμηθεί στο πλάι του.

Η πλέον τραγική λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι όταν η 36χρονη ξύπνησε το επόμενο πρωί (τη Δευτέρα) και διαπίστωσε ότι ο γιος της ζει ακόμη το μαχαίρωσε ξανά μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή και επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της.

Παράλληλα, ειδοποίησε μία φίλη της με μήνυμα στο WhatsApp για όσα αποτρόπαια έκανε, ενώ έστειλε μήνυμα και σε συνάδελφό του εν διαστάσει συζύγου της, που είναι αστυνομικός του ψευδοκράτους

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η 36χρονη τηλεφώνησε χθες στο σχολείο του 7χρονου και ανέφερε πως ήταν άρρωστος και δεν θα πήγαινε στο μάθημα, ενώ η ίδια δεν πήγε και στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν λέγοντας ότι είναι άρρωστη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ από τον πατέρα της που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Για την ακρίβεια, μόλις μπήκε ο παππούς στο σπίτι βρήκε το πτώμα του παιδιού ξαπλωμένο στο κρεβάτι και τη μητέρα επίσης ξαπλωμένη δίπλα του. Ο πατέρας της 36χρονης υπέστη έμφραγμα ενώ στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί, επείδη ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του επτάχρονου είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του πριν από 3-4 μήνες και εκείνη τον πίεζε να επιστρέψει. Ο πατέρας έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από συναδέλφους του. Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 36χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι παραφρόνησε γιατί την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και για αυτό σκότωσε το παιδί. Αναφέρεται ακόμα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο πατέρας του παιδιού να είχε κακοποιήσει τη γυναίκα πριν τη δολοφονία καθώς εκείνη είχε τραύματα στα μάτια και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η παιδοκτόνος ομολόγησε την πράξη της στις «αστυνομικές αρχές» σήμερα και εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης από το «δικαστήριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατεχόμενα τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ