Πέθανε η 24χρονη influencer που κατέγραψε τη μάχη της με τον καρκίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε η 24χρονη influencer που κατέγραψε τη μάχη της με τον καρκίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών, η δημοφιλής μπλόγκερ και influencer από τη Βραζιλία, Νάρα Αλμέιντα, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο του στομάχου και έχοντας συγκινήσει τα 4,5 εκατομμύρια οπαδούς της με την καταγραφή της μάχη της.

Ο σύντροφός της, Πέδρο Ρόχα, επιβεβαίωσε το θάνατό της στο Instagram την Τρίτη, με ένα συγκινητικό αφιέρωμα και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους.

«Δυστυχώς, η Νάρα πέθανε χθες το βράδυ, μετά από τόσους αγώνες. Την ήθελα δίπλα μου για πάντα αλλά της αξίζει να ξεκουραστεί» έγραψε ο Ρόχα στα πορτογαλικά.

A post shared by Pedro Rocha (@pedrorocha00) on May 21, 2018 at 5:34am PDT

Και συνέχισε: «Ο θάνατός της αφήνει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου, αλλά θα ζει πάντα μέσα μου, θα είναι πάντα η έμπνευσή μου, θα με κάνει να βλέπω τον κόσμο με έναν καλύτερο τρόπο. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει να μεταδίδει τη δύναμή της σε πολλούς ανθρώπους γιατί αυτός ήταν ο στόχος της. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγάπη μου» έγραψε.

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on Mar 26, 2018 at 8:36am PDT

Ο Ρόχα, που είχε σχέση με την Αλμέιδα τα τελευταία δύο χρόνια, μοιράστηκε επίσης τα μαθήματα ζωής που πήρε από την αγαπημένη του.

«Ένα μήνυμα που συνοψίζει όσα έμαθα από τη Νάρα είναι: ‘Ζήσε τη ζωή, απόλαυσέ την στο έπακρο και μην απολογείσαι για το ποιος είσαι’. Είχα αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο δίπλα μου» έγραψε στο Instagram την Τετάρτη.

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on Feb 26, 2018 at 10:11am PST

Η Αλμέιδα διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου τον Αύγουστο του 2017 και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Nove de Julho στο Σάο Πάολο, σύμφωνα με τοπικά πρακτορεία ειδήσεων. Από τη στιγμή της διάγνωσής της, είχε καταγράψει όλες τις διαδικασίες και την ανάκαμψή της στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά θετικά μηνύματα μαζί με φωτογραφίες της από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο, ενώ ήταν πολύ ειλικρινής για τους σωματικούς και συναισθηματικούς αγώνες της.

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on Mar 9, 2018 at 12:36pm PST

«Μόνο εγώ και ο Θεός ξέρουμε τι έχω ήδη περάσει, πόσα τραύματα, πόσες άγρυπνες νύχτες να κλαίω από τον πόνο, μόνο αυτός κι εγώ ξέρουμε! Θέλω να τελειώσει σύντομα Θεέ μου, εσύ καταλαβαίνεις της καρδιά μου, βοήθησέ με, δώσε μου τη δύναμη να συνεχίσω, σε ικετεύω» έγραψε η Αλμέιδα τον Μάρτιο.

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on Apr 24, 2018 at 11:56am PDT

Και τον Απρίλιο, ανακοίνωσε την έναρξη της θεραπείας με ανοσοθεραπεία με μια φωτογραφία της που σηκώνει με δύναμη το χέρι της στον αέρα ενώ είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα βγω από αυτή τη μάχη νικήτρια και έτοιμη να βοηθήσω άλλους ανθρώπους» είχε υπογραμμίσει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ