Στη Θράκη η προεκλογική σύγκρουση της Τουρκίας- Ομιλία του ηγέτη της αντιπολίτευσης την Πέμπτη - iefimerida.gr

Στη Θράκη η προεκλογική σύγκρουση της Τουρκίας- Ομιλία του ηγέτη της αντιπολίτευσης την Πέμπτη

Μoυχάρεμ Ιντζέ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά ομιλία στην Θράκη θα βγάλει Τούρκος Υποψήφιος Πρόεδρος λίγες μέρες πριν τις εκλογές, οι οποίες θα αναδείξουν τον πρώτο Πρόεδρο της Τουρκίας.

Ο λόγος για τον Μουχάρεμ Ιντζέ, υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), ο οποίος θα επισκεφτεί την Πέμπτη την ελληνική περιφέρεια.

Ειδικότερα, ο Τούρκος υποψήφιος πρόεδρος θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων στα γραφεία της Μουσουλμανική Νεολαία Κομοτηνής.

Μπορεί, οι Έλληνες μουσουλμάνοι να μην ψηφίζουν αλλά η επίσκεψη του υποψηφίου με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη έχει πολιτική σκοπιμότητα.

Ετσι, ο Τούρκος Υποψήφιος Πρόεδρος φαίνεται πως με την επίσκεψή του στην Θράκη δίνει την δική του απάντηση για την πρόσφατη προεκλογική φιέστα του Ταγίπ Ερντογάν στο Σεράγεβο.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ