H Αντιγόνη Πάντα Χαρβά ποζάρει γυμνή στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

H Αντιγόνη Πάντα Χαρβά ποζάρει γυμνή στο Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αποκαλυπτική φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Συγκεκριμένα, η εκκεντρική δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική εκπομπή «ΦM live» με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο δημοσίευσε μία γυμνή της φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Έχοντας ένα κασκόλ και μία ηλεκτρική κιθάρα στα επίμαχα σημεία της, η δημοσιογράφος πόζαρε στο κρεβάτι της δείχνοντας έτσι πως πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

A post shared by Antigoni Panta-Charva (@antipanta) on May 26, 2018 at 8:56am PDT

Η ίδια πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει γυμνή, καθώς παλαιότερα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από την παραλία όπου ήταν topless, κάνοντας κι ένα καυστικό σχόλιο.

«Δικηγοράκο μου, υπάρχει λύση. Το τόπι σου και σε άλλη παραλία. Είσαι τυχερός που φόρεσα μαγιό. Αγοράζω θονγκ μόνο για πάρτη σου. Και φάλαινα και ντίβα γιατί μπορώ. Καλές βουτιές κορίτσια», είχε αναφέρει τότε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χαρβά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ