Ο Τότι ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του - iefimerida.gr

Ο Τότι ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος τίμησε τη φανέλα της ομάδας του φορώντας την για 25 χρόνια, ανακοίνωσε χθες (28/5) ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο την αυτοβιογραφία του, η οποία θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την αθλητική αλλά και την εξωγηπεδική ζωή του.

«Θέλω να μοιραστώ ένα πολύ σημαντικό πράγμα, γράφω την ιστορία της ζωής μου, τόσο την ποδοσφαιρική όσο και εξωαγωνιστική. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο», δήλωσε ο Τότι σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Twitter. Η ανακοίνωσή του έρχεται ακριβώς ένα χρόνο μετά το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, εναντίον της Τζένοα στο «Ολίμπικο». Ο Τότι έπαιξε συνολικά 786 αγώνες και σκόραρε 307 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας ένα Πρωτάθλημα στη Serie A, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Παρότι δεν κατάκτησε πολλά τρόπαια, εν τούτοις έχει να επιδείξει σημαντικές ατομικές διακρίσεις: ήταν ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει στο Champions League (38 ετών και 59 ημερών) και ο ποδοσφαιριστής που σημείωσε τα περισσότερα γκολ με μία ομάδα στη Serie A (250). Ο Τότι φόρεσε 58 φορές τη φανέλα της ιταλικής Εθνικής ομάδας, με την οποία κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φραντσέσκο Τότι αυτοβιογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ