Χιμένεθ: Μου ήταν δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Χιμένεθ: Μου ήταν δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ

Φωτογραφία: UDLasPalmas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ και να αποδεχθεί την πρόταση της Λας Πάλμας.

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης παρουσιάστηκε επίσημα από την ισπανική ομάδα και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επεσήμανε ότι ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Ελλάδα.

«Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από την ΑΕΚ, η οποία θα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Η επιθυμία μου όμως να επιστρέψω στην Ισπανία με έκανε να έρθω εδώ. Ευχαριστώ την Λας Πάλμας που με εμπιστεύτηκε για τη θέση του προπονητή. Ο στόχος της επιστροφής στην Primera Division μπορεί να επιτευχθεί. Πρέπει να αποδεχτούμε το πού είμαστε τώρα και να μην σκεφτόμαστε το παρελθόν».

Για τον Σέρχιο Αραούχο είπε: «Έκανε φανταστική χρονιά. Μου είπε τα καλύτερα για την Λας Πάλμας και τώρα θέλω να το απολαύσω».

Και για την δουλειά που προτίθεται να κάνει στη νέα του ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο νησί. Είμαι εργατικός και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαι φιλόδοξος. Η δεύτερη κατηγορία στην Ισπανία έχει πολλές αγωνιστικές, είναι ανταγωνιστική και δύσκολη. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Από τη μεριά του ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Οτέρο, τόνισε: «Ο Μανόλο έδειξε μεγάλη επιθυμία να έρθει στην οικογένεια της Λας Πάλμας. Στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό πρόσωπο. Του ευχόμαστε να έχει εξαιρετική χρονιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Λας Πάλμας Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ