Διέσχισε 25 χώρες με ηλεκτρικό Tesla και τράκαρε στην Ελλάδα [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Διέσχισε 25 χώρες με ηλεκτρικό Tesla και τράκαρε στην Ελλάδα [εικόνες και βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα με ένα Tesla Model 3 σημειώθηκε λίγο έξω από την Φλώρινα την Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στις μπαριέρες ενώ ήταν σε λειτουργία το Autopilot.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, You You Xue, είχε ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με σκοπό να γυρίσει τον κόσμο με το Tesla Model 3 και ήδη είχε περάσει από είκοσι πέντε χώρες. Για να μεταφέρει τις εμπειρίες του στο κοινό μάλιστα, κατέγραφε και αναρτούσε σε σελίδα στο facebook φωτογραφίες και βίντεο.

Hey @elonmusk this is what happened when my Autopilot malfunctioned. Glad I'm not dead, would you please investigate? pic.twitter.com/2HH5uPNKYA

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο εξετράπη ξαφνικά της πορείας του, χωρίς καμία ένδειξη ή προειδοποίηση και εκείνος δεν κατάφερε να το επαναφέρει, γιατί όπως επισημαίνει κοιτούσε το σύστημα πλοήγησης στο κινητό του τηλέφωνο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ