Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική -Πώς προσέγγιζαν τα θύματά τους - iefimerida.gr

Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική -Πώς προσέγγιζαν τα θύματά τους

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μέλη σπείρας, που εξαπατούσε ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνέλαβε η αστυνομία στο Λαύριο.

Πρόκειται για μια 24χρονη και έναν 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν τη στιγμή που προσπαθούσαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη. Από την έρευνα προέκυψε ότι είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, που συστήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις απάτης, σε Λαύριο, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Γλυφάδα, Λαγονήσι και Αργυρούπολη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους και τους έπειθαν ότι είναι γνωστοί συγγενικών τους προσώπων, τα οποία είτε είχαν οικονομικές οφειλές είτε δικαιούνταν επιστροφή χρημάτων από την εφορία ή την τράπεζα, με την προϋπόθεση καταβολής χρηματικού ποσού ως εγγύηση.

Στη συνέχεια, επιβίβαζαν τους ηλικιωμένους στο αυτοκίνητό τους, τους οδηγούσαν στα σπίτια τους και εκεί, κάποιος κρατούσε απασχολημένο το θύμα και ο συνεργός αφαιρούσε χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλικιωμένοι σπείρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ