Ενωση Κεντρώων: Η ΝΔ ουσιαστικά παραχωρεί τη λέξη «Μακεδονία» στα Σκόπια - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Η ΝΔ ουσιαστικά παραχωρεί τη λέξη «Μακεδονία» στα Σκόπια

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη ΝΔ έκανε η Ενωση Κεντρώων, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι παραχωρεί τον όρο «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ.

Σε ανακοίνωση για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η Ενωση Κεντρώων αναφέρει ότι σε αυτή φάνηκαν δυο ουσιώδεις αδυναμίες της ΝΔ.

«Πρώτον, ότι κατ΄ ουσίαν παραχωρεί τη λέξη Μακεδονία στα Σκόπια, αν εκλείψουν οι υπόλοιποι αλυτρωτικοί λόγοι, αδιαφορώντας για το ό,τι η ίδια η λέξη Μακεδονία επιτρέπει στα Σκόπια, μετά από λίγο να επιστρέψουν στην αδιάλλακτη τακτική τους. Δεύτερον, η ΝΔ θα οδηγήσει σε τριπλές εκλογές τη χώρα στην προσπάθεια να εδραιωθεί στην εξουσία η οικογένεια Μητσοτάκη», αναφέρει η Ενωση Κεντρώων.

Επίσης, καταλήγει η ανακοίνωση, «κατ΄ ουσίαν ομολογήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ πως κυβερνητικός εταίρος θα είναι η κ. Γεννηματά. Στην υγειά σας κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ