Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θάνατο της 46χρονης -Τι κατέθεσε ο οδηγός που την πήγε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θάνατο της 46χρονης -Τι κατέθεσε ο οδηγός που την πήγε στο νοσοκομείο

Φωτογραφία: lamiareport.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα στο θρίλερ με τον θάνατο της 46χρονης γυναίκας στη Λαμία έδωσε με την κατάθεσή του ο οδηγός που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα βγήκε από το ΙΧ της και ζήτησε από διερχόμενο οδηγό να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και στη διαδρομή εξέπνευσε. Ομως, ο 48χρονος οδηγός δήλωσε ότι δεν ήταν απλά ένας περαστικός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, ο 48χρονος κατέθεσε στην αστυνομία ότι είχε γνωριστεί λίγη ώρα νωρίτερα με τη 46χρονη. Επειτα από ένα ποτό, πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεσή του, η γυναίκα άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα.

Εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο, αλλά στον δρόμο η γυναίκα είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η απαραίτητη νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία θάνατος οδηγός νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ