Αισιόδοξοι οι Αιγύπτιοι για Σαλάχ -Ελπίζουν ότι θα προλάβει το Μουντιάλ - iefimerida.gr

Αισιόδοξοι οι Αιγύπτιοι για Σαλάχ -Ελπίζουν ότι θα προλάβει το Μουντιάλ

Φωτογραφία: AP/ Darko Vojinovic
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League και τις αρχικές εκτιμήσεις ότι θα χάσει το Μουντιάλ, οι Αιγύπτιοι αισιοδοξούν ότι θα δώσει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Σε ανάρτηση στο Twitter, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ανέφερε ότι έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άσος της Λίβερπουλ, τα συμπεράσματα ήταν αισιόδοξα.

«Ο γιατρός της ομάδας μίλησε με το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ, μετά την ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε στον ώμο ο Σαλάχ. Η εξέταση έδειξε πως ο παίκτης τραυματίστηκε στους συνδέσμους του ώμου και σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση υπάρχει αισιοδοξία για τον Σαλάχ και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ», ανέφερε η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Πάντως, ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε λόγο για «σοβαρό τραυματισμό» του Σαλάχ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο 30’. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κιέβου για τις πρώτες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ Μουντιάλ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ