Γονείς θύματος μήνυσαν τους γονείς του Ελληνα μακελάρη του Τέξας -Επειδή δεν φύλασσαν τα όπλα τους - iefimerida.gr

Γονείς θύματος μήνυσαν τους γονείς του Ελληνα μακελάρη του Τέξας -Επειδή δεν φύλασσαν τα όπλα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατέθεσε η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων στους γονείς του 17χρονου Ελληνα μακελάρη του Τέξας, Δημήτρη Παγουρτζή.

Σύμφωνα με τη New York Post, πρόκειται για τους γονείς του 17χρονου Κρις Στόουν, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Παγουρτζή, και ο λόγος που οι γονείς του θύματος κάνουν μήνυση είναι επειδή όπως ο πατέρας του 17χρονου δεν φύλασσε σε ασφαλές σημείο τα όπλα του.

Προηγουμένως είχε γίνει γνωστό από τις αρχές πως ο Παγουρτζής χρησιμοποίησε ένα πιστόλι και μια επαναληπτική καραμπίνα που ανήκαν νόμιμα στον πατέρα του.

Στην ανακοίνωση αναφερόταν μάλιστα ο πατέρας του Παγουρτζή δεν κλείδωνε τα όπλα του αλλά απλώς τα τοποθετούσε μέσα σε μια ντουλάπα.

Να σημειωθεί πως στην πολιτεία του Τέξας απαγορεύεται να φυλάσσονται τα όπλα σε χώρους, όπου μπορούν ανήλικα άτομα να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Οι γονείς του Στόουν ισχυρίζονται πως αυτό ο νόμος δεν τηρήθηκε, ενώ τους κατηγορούν επίσης ότι δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές για τις «επικίνδυνες τάσεις» του γιου τους, ούτε του εξασφάλισαν ψυχολογική βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ