Ενας χρόνος χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη -Μνημόσυνο σήμερα στα Χανιά - iefimerida.gr

Ενας χρόνος χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη -Μνημόσυνο σήμερα στα Χανιά

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τρίτη, από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την 29η Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών.

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, στις 11:00 το πρωί.

Στην Κρήτη βρίσκεται ήδη η οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους, Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη.

Την ίδια ώρα, στο νησί βρίσκεται και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο καθώς και οι: Αλεξία, Κώστας Μπακογιάννης, Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων

«Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια, του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σας ενημερώνουμε ότι θα τελεστεί το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 11π.μ., ετήσιο αρχιερατικό μνημόσυνο στη Μητρόπολη Χανίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ