Οργή Καμίνη για αφίσες που στοχοποιούν τους κατοίκους στο Πεδίον του Αρεως - iefimerida.gr

Οργή Καμίνη για αφίσες που στοχοποιούν τους κατοίκους στο Πεδίον του Αρεως

Γιώργος Καμίνης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εξέφρασε την αγανάκτησή του, για τις αφίσες που αναρτήθηκαν γύρω από το Πεδίον του Άρεως και στοχοποιούν κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, η οποία έχει κινητοποιηθεί μαζί με τον δήμο, ενάντια στη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στη περιοχή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μέσω ανάρτησής του στο twitter, ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν αυτή τη χυδαία ενέργεια.

«Αφίσες ντροπής αναρτήθηκαν γύρω από το Πεδίον του Άρεως. Στοχοποιούν κατοίκους της περιοχής, όπως τη Μιμή Ντενίση, που έχουν κινητοποιηθεί μαζί μας, ενάντια στη διακίνηση & χρήση ναρκωτικών. Οι αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν αμέσως αυτή τη χυδαία ενέργεια επικήρυξης ενός πολίτη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αφίσες ντροπής αναρτήθηκαν γύρω από το Πεδίον του Άρεως. Στοχοποιούν κατοίκους της περιοχής, όπως τη Μιμή Ντενίση, που έχουν κινητοποιηθεί μαζί μας, ενάντια στη διακίνηση & χρήση ναρκωτικών. Οι αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν αμέσως αυτή τη χυδαία ενέργεια επικήρυξης ενός πολίτη

Υπενθυμίζεται ότι τις αφίσες στο κέντρο της Αθήνας με κεντρικό πρόσωπο την Μιμή Ντενίση κόλλησε μία ομάδα που αυτοαποκαλείται «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής», εξαπολύοντας νέες απειλές κατά των κατοίκων στο Πεδίο του Άρεως.

Οργή Καμίνη για αφίσες που στοχοποιούν τους κατοίκους στο Πεδίον του Αρεως | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ