Ο Μανωλάς 5ος πιο γρήγορος παίκτης στο Champions League! - iefimerida.gr

Ο Μανωλάς 5ος πιο γρήγορος παίκτης στο Champions League!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο πέμπτος πιο γρήγορος παίκτης του UEFA Champions League 2017/18! Αυτό έκανε γνωστό με twitter η UEFA... μετρώντας τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Ρόμα με ταχύτητα 33,1 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Μπροστά του βρίσκονται μόνο οι, Ουσμάνε Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα) και Κίλι Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι) με 33,3 χλμ/ωρ, δεύτερος είναι ο Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) με 33,5 χμλ/ωρ ενώ στην κορυφή της σχετικής κατάταξης είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ, με 33,8 χμλ/ωρ.

Πίσω από την Κώστα Μανωλά, την δεκάδα συμπληρώνουν πέντε παίκτες, που έχουν τον ίδιο χρόνο (32,6 χλμ/ωρ): Αντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Ραφίνια (Μπάγερν), Τζόρτζο Κιελίνι (Γιουβέντους), Αλεξ Τσαμπερλέιν (Λίβερπουλ) και Λούκας Πίστσεκ (Ντόρτμουντ).

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι αναφορές στα γαλλικά ΜΜΕ, σχετικά με το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και του Ρούντι Γκαρσιά για τον Κώστα Μανωλά. Περίπτωση που θεωρούν περίπλοκη, λόγω κυρίως του οικονομικού, αλλά όχι αδύνατη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μανωλάς Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ