Ρολάν Γκαρός: Ο Ταμπερνέρ αντίπαλος του Τσιτσιπά - iefimerida.gr

Ρολάν Γκαρός: Ο Ταμπερνέρ αντίπαλος του Τσιτσιπά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κάρλος Ταμπερνέρ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 40 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε κληρωθεί με παίκτη που θα προέκυπτε από τα προκριματικά και αυτός τελικά είναι ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο νο 194 του κόσμου.
Στους τρεις αγώνες του προκριματικού γύρου, ο Ταμπερνέρ απέκλεισε κατά σειρά τον 28χρονο Γερμανό Γιανίκ Μάντεν, νο 128, με 6-1, 7-5, τον 37χρονο Αυστριακό Γιούργκεν Μέλτζερ, νο 1238, με 3-6, 7-6(1), 6-3 και τον 24χρονο Γερμανό Όσκαρ Ότε, νο 157, με 6-2, 2-6, 6-4.
Αν προκριθεί ο Τσιτσιπάς, θα είναι η πρώτη νίκη της καριέρας του σε κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, νο 8 στον κόσμο.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την 32χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο, νο 307 στην παγκόσμια κατάταξη. Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε βρεθεί απέναντι στην Μινέλα, στο Fed Cup που διεξήχθη στο Τατόι πριν από ένα μήνα, και τη νίκησε εύκολα 6-0, 6-1 στο μπαράζ ανόδου.
Στην περίπτωση που η Σάκκαρη περάσει στον 2ο γύρο του γαλλικού όπεν, τότε θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην 29χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (νο 23) και την 20χρονη Κροάτισσα Άνα Κόνιουχ (νο 104).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Τσιτσιπάς Ρολαν Γκαρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ