Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Πόρτλαντ -Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Πόρτλαντ -Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και τα τρία θύματα είναι γυναίκες και χτυπήθηκαν από το όχημα καθώς περπατούσαν σε ένα πεζοδρόμιο στη λεωφόρο Southwest Avenue. Κατά πληροφορίες υπάρχει και τέταρτος τραυματίας ο οποίος ωστόσο

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο CBS ότι ένα SUV χτύπησε τρεις γυναίκες και απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Οι δύο από τις τραυματίες φέρουν σοβαρά τραύματα και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό ενός SUV χρώματος σκούρου μπλε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το χτύπημα ήταν εσκεμμένο ωστόσο η τοπική αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει προς το παρόν.

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Πόρτλαντ -Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Πόρτλαντ -Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1
Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Πόρτλαντ -Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Δείτε το βίντεο -Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύο ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ρατσιστική επίθεση ακροδεξιού ο οποίος σκότωσε δύο μουσουλμάνους στο μετρό του Πόρτλαντ.

Tomorrow happens to be the one-year anniversary of a racist stabbing attack on Portland's Max train. Today's attack appears to have been intentional. https://t.co/pFOYPxJpBz

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ