Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν... πήγε εργάτης στη Γερμανία -«Φυσικά και δεν ισχύει» λέει - iefimerida.gr

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν... πήγε εργάτης στη Γερμανία -«Φυσικά και δεν ισχύει» λέει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανθρακες ο θησαυρός» με την «ηρωική μετανάστευση» του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά ως εργάτη στη Γερμανία.

Ο ίδιος πρώην βουλευτής μέσω Facebook διέψευσε το θέμα: «Καλησπέρα φίλοι μου..!!!Φυσικά και δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχω πάει εργάτης στη Γερμανία...!» έγραψε.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν... πήγε εργάτης στη Γερμανία -«Φυσικά και δεν ισχύει» λέει | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βοιωτίας e-hani.blogspot.gr, ο Γ. Σταθάς είχε επισκεφθεί τη Γερμανία πριν από λίγο καιρό και... συμμετείχε στις διαδηλώσεις για τη εργατική Πρωτομαγιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με διάφορους συναδέλφους του, βιομηχανικούς εργάτες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσια.

Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, έχει επιστρέψει και εργάζεται στο εργοστάσιο που δούλευε πριν γίνει βουλευτής, καταστρώνοντας παράλληλα τα σχέδια του για την κάθοδο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ωστόσο, ένα μέλος της ΛΑΕ είχε «ανακοινώσει» μέσω Twitter, ότι ο Γιάννης Σταθάς πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα ...που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου...» αναφέρει η ανάρτηση.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν... πήγε εργάτης στη Γερμανία -«Φυσικά και δεν ισχύει» λέει | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ