Εξαλλος ο Βούρος με δημοσιογράφους: Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Βούρος με δημοσιογράφους: Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονο ύφος απάντησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Γιάννης Βούρος, καθώς το πρωί προβλήθηκε ένα βίντεο με θέμα την εγκυμοσύνη της κόρης του, Λουίζας.

Στο βίντεο υπήρχαν δηλώσεις του ηθοποιού από τηλεφωνική του συνομιλία με δημοσιογράφο της εκπομπής, με τις οποίες παρουσιάζεται να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της κόρης του. Ο ίδιος, ωστόσο, διέψευσε την εκπομπή λέγοντας πως η απάντησή του αυτή δόθηκε σε διαφορετική ερώτηση.

Συγκεκριμένα, έγραψε ο Γιάννης Βούρος στο Facebook: «Σε παίρνουν τηλέφωνο για δήλωση που αφορά οικογενειακό σου θέμα. Αρνείσαι ευγενικά διότι είναι πάγια θέση σου να μην τοποθετείσαι δημόσια για τέτοια ζητήματα. Συνεχίζεις ευγενικά να συζητάς επί του συγκεκριμένου για ένα δύο λεπτά και κλείνεις το τηλέφωνο. Και ω του θαύματος σε λίγο στα πρωινάδικα εμφανίζονται “δηλώσεις σου” καθώς το δημοσιογραφάκι-τρομάρα του- έχει απομονώσει δύο φράσεις σου και τις μοστράρει ως μεγάλη του επιτυχία. Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Κι εσείς που κάνετε την λάντζα κι αυτοί που σας κανακεύουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ