Απαγορεύεται η αγκυροβόληση σκαφών στον όρμο Βουλιαγμένης για την ασφάλεια των λουομένων - iefimerida.gr

Απαγορεύεται η αγκυροβόληση σκαφών στον όρμο Βουλιαγμένης για την ασφάλεια των λουομένων

Τι λέει η νομοθεσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο της ανάγκης για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των λουόμενων και την αποφυγή ατυχημάτων κατά τη θερινή περίοδο, από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Η απαγόρευση αγκυροβολίας και γενικά προσόρμιση Θ/Γ και λοιπών σκαφών, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Βουλιαγμένης που περικλείεται από τη νοητή ευθεία που ενώνει την άκρα Ζωστήρος με την άκρα Βουλιαγμένης, από 11-6-2018 έως 30-9-2018.

Η απαγόρευση απομάκρυνσης των λουόμενων από την ακτή της ως άνω θαλάσσιας περιοχής, σε απόσταση μεγαλύτερη των πενήντα μέτρων, με εξαίρεση τις λουτρικές εγκαταστάσεις που σημαίνονται με πλωτούς σημαντήρες, στις οποίες ισχύει η απαγόρευση εξόδου των λουόμενων από αυτούς.

Οι παραβάτες, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄), ως ισχύει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ