Ανάρπαστα τα αναμνηστικά νομίσματα της συνάντησης Τραμπ-Κιμ, που ακυρώθηκε... - iefimerida.gr

Ανάρπαστα τα αναμνηστικά νομίσματα της συνάντησης Τραμπ-Κιμ, που ακυρώθηκε...

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα αναμνηστικά νομίσματα για την ακυρωθείσα στο μεταξύ συνάντηση Τραμπ-Κιμ με αποτέλεσμα να κρασάρει χθες η ιστοσελίδα του καταστήματος σουβενίρ του Λευκού Οίκου...

Τα αναμνηστικά κέρματα με τις μορφές των δύο ηγετών μπροστά στις σημαίες των κρατών τους, τις προσφωνήσεις τους : Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ, Υπέρτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ο Κιμ και τη φράση «Ειρηνευτικές Συνομιλίες» παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα σε ειδική εκδήλωση στους δημοσιογράφους, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα για το ευρύ κοινό καθώς κόπηκαν μόλις 250.

Τέσσερις μέρες αργότερα η συνάντηση ματαιώθηκε με απόφαση του Τραμπ, αλλά για τους ενδιαφερόμενους, ένα άλλο κατάστημα σουβενίρ που συνεργάζεται με το Λευκό Οίκο διαθέτει μια άλλη εκδοχή των νομισμάτων αυτών και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή, τώρα.

Τα κέρματα που διατίθενται προς πώληση σε μαύρη βελούδινη θήκη, δεν είναι ίδια με τα γνήσια, αλλά μάλλον αντίγραφά τους που περιλαμβάνουν και τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζάε Ιν, λέει η εταιρεία.

Από την αρχική τιμή των 24,95$ διατίθενται πλέον έναντι 19,95$. Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τραμπ για ματαίωση του ραντεβού, η ιστοσελίδα του καταστήματος σουβενίρ κράσαρε. Οι υπεύθυνοί του ενημέρωσαν το κοινό ότι όσοι αγόρασαν αναμνηστικό κέρμα πριν τη ματαίωση του τετ-α-τετ μπορούν να ζητήσουν πίσω τα λεφτά τους, πρόσθεσαν όμως ότι «οι περισσότεροι είπαν ότι θέλουν να κρατήσουν αυτό το κειμήλιο πολιτικής ιστορίας ανεξάρτητα από την έκβαση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Κιμ Γιονγκ Ουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ