Δικηγόρος οδηγού στη Μεταμόρφωση: Δεν έτρεχε -Εμπλέκεται και δεύτερο ΙΧ στο τροχαίο - iefimerida.gr

Δικηγόρος οδηγού στη Μεταμόρφωση: Δεν έτρεχε -Εμπλέκεται και δεύτερο ΙΧ στο τροχαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφορετική εκτίμηση, από τα έως τώρα δεδομένα, έχει ο δικηγόρος του οδηγού, υποστηρίζοντας πως το μοιραίο όχημα που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείο στη Μεταμόρφωση χθες το πρωί, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, χτυπήθηκε από άλλο ΙΧ.

Ο Μανώλης Ανασταστάκης μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 είπε «αυτό που έχει συμβεί είναι ότι άλλο αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει», με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη στάση. Ωστόσο τόνισε πως περιμένει τα στοιχεία της Τροχαίας.

Παράλληλα ο κ. Αναστασάκης, διέψευσε ότι η κόρη του οδηγού είπε ότι ο πατέρας της έτρεχε και ζήτησε να μη βγουν γρήγορα συμπεράσματα, αλλά «να μας δείξει πρώτα η Τροχαία με πόσο έτρεχε το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, το αυτοκίνητο πήγαινε με περίπου 60 χλμ., σε μια περιοχή όπου το όριο είναι 50 χλμ., ενώ τόνισε ότι στο σημείο δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ