Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στην πόλη - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στην πόλη

Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις συγκεντρώσεις αλλά και μία αντιμπεριαλιστική συναυλία είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην Εγνατία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες απολύσεις.

Επίσης στις 12:00 έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό 25ης Μαρτίου με Νεμέας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης κατά των πλειστηριασμών.

Στις 18:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου μέλη Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστική συγκέντρωση, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ακολουθήσει και πορεία.

Στις 18:00 επίσης, μπροστά από το κτήριο Libertatia, θα συγκεντρωθούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Τέλος, στις 20:30, στο Άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί από την ΕΛΜΕ αντιπολιτευτική αντιμπεριαλιστική συναυλία.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, στις 10:30 ο το πρωί.

Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά τη επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Πηγή: thessnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ