Boμβιστική επίθεση σε εστιατόριο στον Καναδά – 15 τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Boμβιστική επίθεση σε εστιατόριο στον Καναδά – 15 τραυματίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

15 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε προάστιο του Τορόντο στον Καναδά όταν δύο άγνωστοι μπήκαν σε ινδικό εστιατόριο και πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό πριν διαφύγουν.

Η έκρηξη στο εστιατόριο Bombay Bhel της συνοικίας Μισισάουγκα σημειώθηκε περί τις 22:30.

Reported explosion inside a restaurant on Hurontario Street in #Mississauga https://t.co/POKqyTVqnC

Δεκαπέντε άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, οι τρεις από τους οποίους έχουν πολύ σοβαρά τραύματα, ανέφερε η υπηρεσία των τραυματιοφορέων της περιφέρειας Πιλ μέσω Twitter.

Οι δύο ύποπτοι άνδρες μπήκαν στο εστιατόριο, πυροδότησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και διέφυγαν, διευκρίνισε η αστυνομική διεύθυνση της περιφέρειας Πιλ επίσης μέσω Twitter.

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης μέχρι στιγμής.

Boμβιστική επίθεση σε εστιατόριο στον Καναδά – 15 τραυματίες  [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία που εικονίζει δύο άνδρες που φορούν σκουρόχρωμες μπλούζες με κουκούλες καθώς μπαίνουν στο εστιατόριο, με τον έναν να μοιάζει να κουβαλάει ένα πακέτο.

Η επίθεση στη Μισισάουγκα, που με βάση τον πληθυσμό της είναι το έκτο μεγαλύτερο αστικό κέντρο του Καναδά, σημειώθηκε έναν μήνα αφότου νεαρός έριξε το φορτηγάκι που είχε νοικιάσει πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο του Τορόντο, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς ΜΙΣΙΣΙΑΟΥΓΚΑ εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ