Champions League: Στον θρόνο της η Ρεάλ, 3-1 τη Λίβερπουλ με «διπλό» Μπέιλ - iefimerida.gr

Champions League: Στον θρόνο της η Ρεάλ, 3-1 τη Λίβερπουλ με «διπλό» Μπέιλ

Φωτογραφία: ΕΡΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου ο τελικός... έβγαλε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 3-1 στον τελικό του Champions League και στέφθηκε για τρίτη σερί φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτό ήταν το 13ο τρόπαιο για τη «Βασίλισσα», που έγραψε Ιστορία.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, πίεσε τη Ρεάλ, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Νάβας. Η κρίσιμη στιγμή που άλλαξε τα δεδομένα στον τελικό ήρθε στο 30'. Ο Σέρχιο Ράμος γκρέμισε τον Σαλάχ στο χορτάρι, ο Αιγύπτιος τραυματίστηκε στον ώμο, αντικαταστάθηκε και η Λίβερπουλ έχασε νωρίς το μεγάλο της αστέρι.

Παρ' όλα αυτά, το α' ημίχρονο έληξε 0-0, χωρίς πολλές φάσεις. Ωστόσο, στο β' ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην. Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Μπενζεμά στο 51', μετά από τραγικό λάθος του Κάριους, με τη Λίβερπουλ πάντως να απαντά 4 λεπτά μετά, στο 55', με προβολή του Μανέ.

Στο 61' όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι... αλά Ρονάλντο έκανε το 2-1, ενώ στο 81' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ουαλός -πάλι τραγικό λάθος του Κάριους- σφράγισε τη νίκη της Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟ IEFIMERIDA.GR


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ