«Οχι» του Ντάνου σε πρόταση των Ρήγα-Αποστόλου για θεατρική παράσταση - iefimerida.gr

«Οχι» του Ντάνου σε πρόταση των Ρήγα-Αποστόλου για θεατρική παράσταση

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη νίκη του στο Survivor, έκανε στροφή στην ηθοποιία και πλέον πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Τατουάζ».

Μπορεί ορισμένοι να μην είδαν με καλό μάτι την παρουσία του Ντάνου στην τηλεόραση, ωστόσο, κάποιοι άλλοι αναγνώρισαν πως μπορεί να σταθεί στον χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Το συγγραφικό δίδυμων μεγάλων επιτυχιών έκανε πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», όπως αναφέρει η εκπομπή «Ολα Καλά». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ρόλος που του προσέφεραν ήταν αυτός που στο παρελθόν έχει ενσαρκώσει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση καθώς δεν νιώθει έτοιμος να ανέβει στο θεατρικό σανίδι αλλά και επειδή δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο λόγω των γυρισμάτων για τη σειρά του Alpha.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ