Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας της [εικόνα]

Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης βιογραφίας της, «BECOMING – Η Δική μου Ιστορία», που αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 13 Νοεμβρίου 2018, αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε το εξώφυλλο στο Instagram, με τους ακολούθους της να γράφουν πόσο ανυπομονούν να κυκλοφορήσει.

Για το εξώφυλλο, που έχει μια ανοικτή μπλε απόχρωση, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε μια λήψη από τη φωτογράφηση που έγινε φέτος στην Ουάσιγκτον, από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Μίλερ Μόμπλεϊ.

Οπως σημειώνει είναι ενθουσιασμένη «που μοιράζομαι με όλους εσάς το εξώφυλλο του «BECOMING», συμπληρώνοντας πως «η διαδικασία συγγραφής αυτού του βιβλίου είχε ιδιαίτερα προσωπικό και διαφωτιστικό χαρακτήρα για μένα».

Στην αυτοβιογραφία της, εξιστορεί τις εμπειρίες που την διαμόρφωσαν – από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, την εποχή που ως στέλεχος εξισορροπούσε τις απαιτήσεις της μητρότητας με αυτές της εργασίας, ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση στον κόσμο.

Παράλληλα περιγράφει τους θριάμβους και τις απογοητεύσεις της, δημόσιες και ιδιωτικές, ξεδιπλώνοντας ολόκληρη την ιστορία της όπως την έχει ζήσει – με τις δικές της λέξεις και υπό τους δικούς της όρους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις 24 Μάι, 2018 στις 6:33 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα αυτοβιογραφία βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ