Ματτέο Ρέντσι για τη νέα κυβέρνηση: Λαϊκιστική ευρεία συνεργασία που θα αποτύχει - iefimerida.gr

Ματτέο Ρέντσι για τη νέα κυβέρνηση: Λαϊκιστική ευρεία συνεργασία που θα αποτύχει

Φωτογραφία: Facebook/Matteo Renzi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην γραμματέας του ιταλικού κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Ματτέο και πρώην πρωθυπουργός Ρέντσι, αναφέρθηκε, μέσω διαδικτύου, στην νέα ιταλική κυβέρνηση η οποία αναμένεται να ορκισθεί τις επόμενες ημέρες.

«Πρόκειται για μια λαϊκιστική ευρεία συνεργασία η οποία θα αποτύχει. Πρέπει να οικοδομήσουμε μια ικανή αντιπολίτευση, η οποία να μπορέσει να προτείνει μια εναλλακτική», έγραψε ο Ρέντσι. Κατά την άποψη του πρώην επικεφαλής των Δημοκρατικών -ο οποίος ελέγχει ακόμη, όμως, περίπου το μισό κόμμα, η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια «τώρα γίνονται εξουσία, γίνονται καθεστηκυία τάξη».

«Τελείωσε η περίοδος των φωνασκιών. Πρέπει να κυβερνήσουν. Θα είναι άξιοι, άραγε; Πολλές ευχές και καλή τύχη σε όλους μας», υπογραμμίζει, τέλος, στην γραπτή του παρέμβαση ο Ματτέο Ρέντσι.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματτέο Ρέντσι Ιταλία νέα κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ