Απίστευτη σκηνή: Eκανε τη Mercedes του μπαμπά του τραμπολίνο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη σκηνή: Eκανε τη Mercedes του μπαμπά του τραμπολίνο! [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα τα παιδιά έρχεται κάποια στιγμή που βαριούνται. Όσα παιχνίδια, υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια κι αν έχουν στο σπίτι...

Για τους γονείς είναι ένα αιώνιο πρόβλημα: Πώς να τα απασχολήσουν δημιουργικά. Αλλά ο μικρός πρωταγωνιστής του βίντεο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στη χέρια του. Τι έκανε; Χρησιμοποίησε την πανάκριβη Mercedes C-180 του πατέρα του σαν τραμπολίνο!

Ο εργάτης που τράβηξε το αστείο βίντεο στο Λέερνταμ της Ολλανδίας σχολιάζει: «Μόλις είδα το παιδί να χοροπηδάει πάνω στο αυτοκίνητο έτρεξα να πάρω την κάμερα. Αυτό θα πρέπει να το καταγράψω, σκέφτηκα».

Το παιδιά χοροπήδησε στο καπώ της κόκκινης Μercedes, προτού σκαρφαλώσει στην οροφή και γλιστρήσει στο παρμπρίζ – διαδικασία που επανέλαβε αρκετές φορές.

Στο βίντεο ακούγεται ο άνδρας που κρατά την κάμερα να γελά, αλλά αν έβλεπαν τον μικρό οι γονείς του μάλλον θα άφριζαν. Κι όποιος είχε αναλάβει την επίβλεψή του, σίγουρα θα το πλήρωσε ακριβά...

Βίντεο: YouTube/Viralhog

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδία Mercedes τραμπολίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ