Παρατείνεται έως τις 6 το απόγευμα η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Παρατείνεται έως τις 6 το απόγευμα η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ

Εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ευχάριστο πονοκέφαλο αντιμετωπίζει από το πρωί το ΠΑΣΟΚ καθώς η συμμετοχή είναι πολύ μεγαλύτερη από τους υπολογισμούς των πιο αισιόδοξων στελεχών του. Τα μηνύματα που φτάνουν στην Ιπποκράτους όσο περνάει η ώρα είναι ακόμη πιο ενισχυτικά του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.

Ουρές έχουν δημιουργηθεί σε πολλά εκλογικά τμήματα κυρίως στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Στην Ιπποκράτους τυπώνουν ψηφοδέλτια και αναζητούνται και νέες κάλπες για να στηθούν στα εκλογικά τμήματα προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι ουρές.

Σε περίπτωση μάλιστα που την ώρα της λήξης της ψηφοφορίας παρατηρείται ακόμη μαζική προσέλευση θα δοθεί παράταση έως και δύο ώρες.

Οπως αναφέρουν πηγές στο κεντρικό στρατηγείο του ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή, αν η προέλευση συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τις 200.000 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ