Mέγκαν Μαρκλ: «Πρόβλημα» ή ευκαιρία για τη μοναρχία; - iefimerida.gr

Mέγκαν Μαρκλ: «Πρόβλημα» ή ευκαιρία για τη μοναρχία;

H Mέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση στο Λονδίνο/ Φωτογραφία: Splash/Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μικρή πριγκίπισσα (έστω, δούκισσα) φεμινίστρια, είναι σίγουρα μια καλή αρχή – αλλά τι μπορεί να αλλάξει η Μέγκαν Μαρκλ, προς το καλύτερο για όλες τις γυναίκες;

Οταν η Μέγκαν γνώρισε τον Χάρι – και κυρίως όταν τον παντρεύτηκε – τα media οργίασαν. Στ’αλήθεια, μερικά σχόλια του Τύπου για την καταγωγή, την ηλικία, το επαγγελματικό/προσωπικό status, την «φυλετική διαφορετικότητα» της bride to be, άγγιξαν τα όρια της προσβολής – στην Γερμανία, μάλιστα, το κρατικό κανάλι ZDF, βρέθηκε στην ανάγκη να απολογηθεί, όταν οι εκφωνητές του κατηγορήθηκαν για «ρατσιστική μετάδοση του βασιλικού γάμου». (Φαίνεται πως χμ, περίσσεψαν κάποιες αναφορές λεπτής ειρωνείας στους «εξωτικούς καλεσμένους», την γκόσπελ χορωδία και τα ράστα μαλλιά της μητέρας της Μέγκαν…).

Το ότι, στην πορεία, η οικογένεια Mαρκλ αποδείχτηκε κάπως «δυσλειτουργική» ( ο επιεικέστερος όρος για να περιγράψει κανείς την «πανωλεθρία» που περιλαμβάνει έναν εκκεντρικό, ερημίτη πατέρα που πουλάει φωτογραφίες του στους paparazzi και δύο ετεροθαλή αδέλφια, που κάνουν καριέρα, βρίζοντας ολημερίς την Μέγκαν…), δεν έκανε τα πράγματα καλύτερα. Έκανε πάντως αρκετούς να αναρωτηθούν, μήπως η νέα δούκισσα του Sussex είναι «bad news» για τη βρετανική αυλή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ