Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο της Μέγκαν φόρεμα που είχε βάλει 3 φορές ξανά μας... εξέπληξε εντελώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο της Μέγκαν φόρεμα που είχε βάλει 3 φορές ξανά μας... εξέπληξε εντελώς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της χρονιάς, αυτόν του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ το περασμένο Σάββατο, έκανε μια κίνηση που συζητήθηκε πολύ.

Φόρεσε στο γάμο ενα σύνολο, μαντό με φόρεμα που είχε φορέσει ξανά, όχι μια, αλλά τρεις φορές στο παρελθόν.

Η Κέιτ Μίντλετον με την βασιλική οικογένεια στο γάμο Χάρι-Μέγκαν

Το γεγονός αυτό ξένισε πολλούς.

Ναι, δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις μια γυναίκα που αλλάζει τα σύνολα το ένα μετά το άλλο και που προσέχει κάθε της εμφάνιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, να εμφανίζεται στο γάμο της χρονιάς, αυτόν ενός στενότατου συγγενή της, του αδελφού του άνδρα της, με ένα φόρεμα που έχει φορέσει ξανά και ξανά και ξανά δημοσίως, τη μια μάλιστα, σε μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή της ζωή της, στη βάπτιση της κόρης της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η Κέιτ Μίντλετον στη βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ
Η Κέιτ Μίντλετον στα γενέθλια της βασίλισσας
Η Κέιτ Μίντλετον με το ίδιο πάντα φόρεμα στην επίσημη επίσκεψη στο Βέλγιο

Πολλοί αναρωτήθηκαν μήπως με αυτή την κίνησή της η Κέιτ Μίντλετον δείχνει κάποια αποδοκιμασία προς την Μέγκαν Μαρκλ, ότι ήταν μια προσπάθεια να υποτιμήσει το γεγονός, το γάμο ολόκληρο.

Ωστόσο, η απάντηση στο «γιατί η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο της χρονιάς ένα σύνολο που έχει ξαναβάλει στο παρελθόν» είναι πολύ διαφορετική.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το ιβουάρ Alexander McQueen μαντό της με το ασορτί φόρεμά της για να μην επισκιάσει τη νύφη. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τώρα κάποια βρετανικά ΜΜΕ.

Φορώντας ένα σύνολο το οποίο έχει βάλει ξανά, η Κέιτ Μίντλετον εξασφαλίζει ότι οι κοσμικογράφοι δεν θα ασχοληθούν περισσότερο με το δικό της φόρεμα παρά με το νυφικό της νύφης.

Μάλιστα, είναι κάτι σαν συνήθεια που έχει η Κέιτ Μίντλετον, όταν πηγαίνει σε γάμους να φορά ρούχα που έχει βάλει ξανά στο παρελθόν.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν ο πρώτος που πήγε με ένα πολυφορεμένο ρούχο. Το είχε κάνει ξανά, το 2011 στο γάμο της Ζάρα Φιλίπς, όταν πήγε φορώντας ένα μαντό που είχε βάλει ξανά σε έναν άλλο γάμο 6 χρόνια πριν, το 2005, στο γάμο της κόρης της Καμίλα.

Ομοίως, το 2012, στο γάμο της Εμιλι Μακορκεντάλ και του Τζέιμς Χατ (ανιψιού της Νταϊάνα) είχε φορέσει ένα Jenny Packham παλτό που είχε βάλει ξανά σε επίσημη εκδήλωση του παλατιού ένα χρόνο πριν και ένα φόρεμα το οποίο είχε βάλει στο ταξίδι της στην Αμερική, επίσης το 2011.

Ωστόσο, όλοι θυμόμαστε ότι στον γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλετον πέρυσι, είχε φορέσει ένα εξαιρετικό φόρεμα Alexander McQueen, σε nude χρώμα.

Σικάτη με ολοκαίνουρια δημιουργία Alexander McQueen στο γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλετον, πέρυσι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ