Αύριο η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν -Η επιθυμία της οικογένειας - iefimerida.gr

Αύριο η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν -Η επιθυμία της οικογένειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο το μεσημέρι στις 12, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στα 78 του χρόνια.

Η κηδεία του μεγάλου κωμικού θα γίνει στην Καλαμαριά και η σύντροφος του γιου του, Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος «έφυγε» από καρκίνο πριν από δύο χρόνια, εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας.

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε:

«Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά: κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644»​.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρρυ Κλυνν κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ