Παναθηναϊκός: Ζήτησε εκλογές για να μπει στον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ζήτησε εκλογές για να μπει στον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση προκήρυξη εκλογών, προκειμένου να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ζήτησε από την προσωρινή διοίκηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟ, που εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ του «Athens Alive» για το ΟΑΚΑ θα κινηθεί και για την «πράσινη» ΠΑΕ, είναι αποφασισμένος να επαναφέρει τον Ερασιτέχνη στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η προσωρινή διοίκηση, υπό τον Νίκο Πλυτά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ήδη συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την Πέμπτη, με θέμα συζήτησης να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Πρόθεση της πλευράς Γιαννακόπουλου είναι να οριστούν οι αρχαιρεσίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να πάρει τον έλεγχο του Ερασιτέχνη και να δυναμώσει τα τμήματα που βρίσκονται σε οριακή κατάσταση για την επιβίωση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ