ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αλμπάνη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αλμπάνη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη στην ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενημέρωσε επίσημα πως έκανε αποδεκτή την νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Τέλος, οι δύο ομάδες συμφώνησαν πως εφόσον οι κιτρινόμαυροι αποφασίσουν στο μέλλον να δώσουν δανεικό τον Αλμπάνη, αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην ομάδα της Ριζούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Επίσης, το… τυπικό της υπόθεσης σχετικά με την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια ολοκλήρωσε σήμερα η ΑΕΚ. Οπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» κατατέθηκαν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Λας Πάλμας.

Τέλος, ο Ούγκο Κάιπερς οδεύει προς την ΑΕΚ και μία ακόμη ένδειξη πως η μεταγραφή ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες ήρθε σήμερα. Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την αποστολή για το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στα Τρίκαλα για την τελευταία αγωνιστική της Football League και ο Βέλγος επιθετικός είναι εκτός. «Ο άνθρωποι του Εργοτέλη θέλησαν να προστατευόσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αποστολής από τον κρητικό σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αλμπανης λιβαγια Απόλλων Σμύρνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ