Power of love: Ο Σωκράτης αρπάχτηκε με την Μπακοδήμου -Της την «είπε» για την Κυριακή [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of love: Ο Σωκράτης αρπάχτηκε με την Μπακοδήμου -Της την «είπε» για την Κυριακή [βίντεο]

Μαρία Μπακοδήμου (Φωτογραφία: Power of Love)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί μετά τους τσακωμούς του με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη, άνοιξε νέο μέτωπο.

Αυτή τη φορά με την Μαρία Μπακοδήμου.

Ο παίκτης «την είπε» στην παρουσιάστρια, όταν εκείνη απλά έκανε τα δικά της σχόλια για τη στάση που κράτα η Κυριακή Τσανικίδου απέναντι στις κόντρες που έχει δημιουργήσει ο αγαπημένος της στο σπίτι της αγάπης.

«Κυριακή τι γίνεται; Πόσες υποχωρήσεις θα κάνεις;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου την Κυριακή, σχολιάζοντας χιουμοριστικά τα όσα έλεγε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για την Εύα και τον Κυριάκο.
Το σχόλιο δεν άρεσε καθόλου στον Σωκράτη που άρχισε να λέει τα παράπονά του και να υποστηρίζει πως η παρουσιάστρια θέλει να τους χωρίσει.

«Εχεις βαλθεί να με χωρίσεις με την Κυριακή», είπε ο Σωκράτης.

«Ναι. Έχω έναν ξάδελφό μου να της προξενέψω», σχολίασε και πάλι χιουμοριστικά η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Δεν θέλω καθόλου να σας βάλω να προβληματιστείτε για τις σχέσεις σας. Σας ρώτησα απλώς για να μου πείτε, γιατί μπορεί να είναι ο τρόπος που εκφράζεστε ως ζευγάρια».

Ο παίκτης, ωστόσο, δεν σταμάτησε και συνέχισε: «Συνεχώς όμως το κάνεις για εμένα και την Κυριακή. Μήπως θες να με πασάρεις κάπου αλλού; Γιατί μου την προβληματίζεις την Κυριακή πάρα πολύ και πόσες υποχωρήσεις θα κάνει η Κυριακή και δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Γιατί υποσυνείδητα της περνάς ένα μήνυμα που δεν είναι καλό. Μπορείς να κάνεις χιούμορ, το λέω σοβαρά. Το νιώθω και σ’ το εκφράζω.»

«Εγώ πραγματικά δεν έχω κανένα όφελος με το να είστε ή να μην είστε μαζί», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Μπορεί να έχεις μια παραπάνω εκτίμηση στην Κυριακή και μια λιγότερη σε εμένα», παραπονέθηκε ο Σωκράτης.

«Όχι, πραγματικά, δεν θα το έκανα έτσι με ξέρεις» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου, με τον Σωκράτη να την κοιτά με νόημα και να γελά.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ