Γέμισε η Ελλάδα μαϊμού τυφλούς -Στον επανέλεγχο... είδαν 3.500 άτομα - iefimerida.gr

Γέμισε η Ελλάδα μαϊμού τυφλούς -Στον επανέλεγχο... είδαν 3.500 άτομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη βιομηχανία είχε στηθεί σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια που με πρωτεργάτες γιατρούς και διοικητικούς υπαλλήλων του ΙΚΑ και των υπολοίπων ταμείων είχε γεμίσει τυφλούς και ανάπηρους όλη τη χώρα.

Οι έλεγχοι που έγιναν με εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και τα επίσημα της αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες αποδεικνύουν ότι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δίνονται κάθε χρόνο σε μαϊμού τυφλούς και ανάπηρους.

Μάλιστα, οι «επιδημίες» προσδιορίζονται κατά περιοχή. Η Ζάκυνθος έχει γεμίσει «τυφλούς», οι Σέρρες «νεφροπαθείς» κ.ο.κ.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», από τον επανέλεγχο που έχει γίνει ήδη έχουν «βρει το φως τους» 3.500 τυφλοί σε όλη τη χώρα. Οταν οι 23.500 που λαμβάνουν επιδόματα τυφλότητας κλήθηκαν για επανέλεγχο οι 3.500 δεν προσήλθαν.

Για παράδειγμα στη Ζάκυνθο από τους συνολικά 689 που ήταν τυφλοί με κρατική πιστοποίηση και άρα έπαιρναν συντάξεις και επιδόματα οι 539 ήταν μαϊμού.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης οι τυφλοί ήταν 1.271 σε σύνολο 5.371 διακιούχων.

Στη Φλώρινα, 374 σε σύνολο 667.

Στην Καβάλα, 644 σε σύνολο 1.369.

Στη Χίο 625 σε σύνολο 1.460 δικαιούχων επιδομάτων.

Είναι σαφές ότι για αυτή την κατάσταση εκτός από τους ίδιους που δήλωναν ανάπηροι και εισέπρατταν τα χρήματα που πλέον θα κληθούν να επιστρέψουν, σοβαρότατη ευθύνη έχουν οι κατά τόπους επιτροπές που γνωμοδοτούσαν και υπέγραφαν τα σχετικά έγγραφα.

Η παρανομία είναι σαφής και άρα θα πρέπει να αναμένεται και η τιμωρία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ