Αλλού γάμοι κι αλλού γεννητούρια -Γεννήθηκε ο δισέγγονος της Γκρέις Κέλι - iefimerida.gr

Αλλού γάμοι κι αλλού γεννητούρια -Γεννήθηκε ο δισέγγονος της Γκρέις Κέλι

Ο Πιερ Κασιράγκι με την σύζυγό του Μπεατρίς Μπορομέο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι Βρετανοί προσπαθούν να συνέλθουν ακόμη από το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, σε μια άλλη βασιλική οικογένεια της Ευρώπης είχαμε γεννητούρια.

Αλλού γάμοι κι αλλού γεννητούρια -Γεννήθηκε ο δισέγγονος της Γκρέις Κέλι  | iefimerida.gr 0

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό μόλις υποδέχτηκε ένα νέο μέλος. Ο Πιερ Κασιράγκι, γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας, και η σύζυγός του Μπεατρίς Μπορομέο, υποδέχτηκαν το γιο τους την Δευτέρα 21 Μαϊου, όπως επιβεβαίωσαν οι πηγές του παλατιού στο περιοδικό People.

Αλλού γάμοι κι αλλού γεννητούρια -Γεννήθηκε ο δισέγγονος της Γκρέις Κέλι  | iefimerida.gr 1
Αλλού γάμοι κι αλλού γεννητούρια -Γεννήθηκε ο δισέγγονος της Γκρέις Κέλι  | iefimerida.gr 2
Ο Αντρέα Κασιράγκι και η σύζυγός του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο

Το μωρό πήρε το όνομα Φραντσέσκο Κάρλο Άλμπερτ – ίσως ως φόρο τιμής στο θείο του Πιερ, τον βασιλιά Αλβέρτο ΙΙ, και είναι 10ος στη διαδοχή του θρόνου, προσθέτει το People. Είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, μετά τον μεγάλο του αδερφό, Στέφανο που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.


Η Γκρέις Κέλι είναι η προγιαγιά του νέου μωρού. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, και ήταν μητέρα της πριγκίπισσας Καρολίνας και γιαγιάς του Πιερ Κασιράγκι.


Ο 30χρονος Κασιράγκι και η 32χρονη Μπορομέο παντρεύτηκαν το 2015 όχι σε μία, αλλά σε δύο τελετές, αναφέρει το People. Επιβεβαίωσαν ότι περίμεναν το δεύτερο παιδί τους στο Bal de la Rose τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την γέννηση ενός ακόμη μωρού τον περασμένο μήνα. Ο αδερφός του Πιερ, Αντρέα Κασιράγκι και η σύζυγός του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί.

Αλλού γάμοι κι αλλού γεννητούρια -Γεννήθηκε ο δισέγγονος της Γκρέις Κέλι  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ