Ιδέες διακόσμησης για να μεταμορφώσεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή όαση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιδέες διακόσμησης για να μεταμορφώσεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή όαση [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ποιος δεν βιάζεται να φύγει από το κέντρο της πόλης για να αφεθεί στην μαγεία του καλοκαιρινού τοπίου: να αδειάσει το μυαλό του από ό,τι το βάρυνε τον χειμώνα, να συνθέσει ανάλαφρες εικόνες, να χαλαρώσει πραγματικά.

Ήλιος, θαλασσινή αλμύρα, αεράκι. Ζωηρά χρώματα. Ολα αυτά δεν θα αργήσουν να γίνουν εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις.

Προς το παρόν, κάνουμε σχέδια και ανυπομονούμε για την συνέχεια. Τι θα λέγατε αν δημιουργούσαμε ένα μικρό καλοκαιρινό καταφύγιο κάπου πολύ κοντά μας: συγκεκριμένα στο μπαλκόνι μας. Ακόμα κι αν μένετε στο πολύβουο κέντρο της πόλης, ακόμα κι αν η φαντασία σας νιώθετε ότι στερεύει, και δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για πολλές διακοσμητικές παρεμβάσεις, σας δίνουμε ιδέες. Η αγορά είναι γεμάτη μικρά έπιπλα με συμφέρουσες τιμές που μπορούν να δώσουν ένα ξεχωριστό ύφος στο χώρο σας.

Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που θα χαρίσουν στη βεράντα σας μια πολύ διαφορετική εικόνα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην πόλη.

Ιδέες για να μεταμορφώσεις τη βεράντα σου σε έναν μικρό καλοκαιρινό παράδεισο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλκόνι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ