Η Κιμ Καρντάσιαν στην πιο προκλητική της φωτογραφία- Πάλι για να διαφημίσει το άρωμά της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν στην πιο προκλητική της φωτογραφία- Πάλι για να διαφημίσει το άρωμά της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μία γυμνή φωτογράφιση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν για να διαφημίσει το άρωμά της με τίτλο KKW Body.

Κρύβοντας μόνο τις άκρως ακατάλληλες περιοχές με τα χέρια της και σκύβοντας στον φακό, η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε πάλι να αποδείξει πως μπορεί να γίνει το επίκεντρο των social media με τις προκλητικές της φωτογραφίες.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο προφίλ της στο Instagram προκειμένου να διαφημίσει ότι από τη Δευτέρα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν για παραγγελίες εντός ΗΠΑ και με έκπτωση 10% για όσους το παραγγείλουν από το εξωτερικό.

Βέβαια, ο τρόπος αυτός δεν είναι πρωτόγνωρος, καθώς η Κιμ Καρντάσιαν είχε δημοσιεύσει μία σειρά από γυμνές φωτογραφίες προκειμένου να λανσάρει το άρωμά της.

Αλλωστε μέχρι και το μπουκάλι του αρώματος δείχνει το γυμνό σώμα της, καθώς όπως η ίδια είχε αναφέρει της είχαν πάρει μέτρα, έτσι ώστε το μπουκάλι να δημιουργηθεί πάνω στις αναλογίες του σώματός της.

Η Κιμ Καρντάσιαν στην πιο προκλητική της φωτογραφία- Πάλι για να διαφημίσει το άρωμά της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ