Οι ΑΝΕΛ ζήτησαν αναβολή της προ ημερησίας λόγω απουσίας Καμμένου -«Αποφεύγει να μιλήσει για το Σκοπιανό» λέει η αντιπολίτευση - iefimerida.gr

Οι ΑΝΕΛ ζήτησαν αναβολή της προ ημερησίας λόγω απουσίας Καμμένου -«Αποφεύγει να μιλήσει για το Σκοπιανό» λέει η αντιπολίτευση

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνίδια εμπλοκή με την αυριανή προ ημερησίας διάταξη ως συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε η Φώφη Γεννηματά.

Στην Διάσκεψη των Προέδρων που έγινε σήμερα οι Aνεξάρτητοι Eλληνες ζήτησαν να αναβληθεί η αυριανή συζήτηση γιατί ο Πάνος Καμμένος θα λείπει σε ταξίδι στο Καζακστάν. Το αίτημα μάλιστα είχε υποβληθεί ξανά και χθες κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Το αίτημα των Aνεξάρτητων Eλλήνων όμως δεν έγινε δεκτό λόγω του ασφυκτικού πλαισίου των χρονοδιαγραμμάτων στις εργασίες της Βουλής και έτσι η συζήτηση θα διεξαχθεί κανονικά αύριο χωρίς όμως την παρουσία του κ.Καμμένου.

Πάντως βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για χειρισμό ώστε με έναν εύσχημο τρόπο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να αποφύγει την τοποθέτηση όσον αφορά τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων προκειμένου να μην προκληθεί έντονο ενδοκυβερνητικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Σκοπιανό αντιπολίτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ