Μη σου τύχει: Τρεις καλεσμένες φόρεσαν στον βασιλικό γάμο ακριβώς το ίδιο φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μη σου τύχει: Τρεις καλεσμένες φόρεσαν στον βασιλικό γάμο ακριβώς το ίδιο φόρεμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι απόλυτα λογικό. Οι γάμοι προκαλούν νευρικότητα και άγχος σε πολλά επίπεδα, ακόμη κι αν δεν πρόκειται να γίνει κάποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το να είσαι καλεσμένος σε έναν βασιλικό γάμο, ακόμη και αν δεν είσαι η νύφη, σίγουρα προκαλεί άγχος. Αγχος για το πώς θα σταθείς, πώς θα συμπεριφερθείς, πώς θα ντυθείς.

Ειδικά για τις κυρίες που παρέστησαν στο γάμο το ντύσιμό τους θα ήταν σίγουρα ένα μεγάλο άγχος.

Για τρεις από τις κυρίες αυτές, το άγχος μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς επέλεξαν να φορέσουν ακριβώς το ίδιο φόρεμα!

Η ηθοποιός που υποδυόταν την Μέγκαν Μαρκλ στην ταινία για τη γνωριμία της με τον Χάρι

Καθώς οι καλεσμένοι συνέρρεαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου παντρεύτηκαν το Σάββατο η Μέγκαν και ο Χάρι, ένας χρήστης του Twitter παρατήρησε εύστοχα πως τρεις κυρίες φορούσαν το ίδιο φόρεμα, το οποίο έτυχε (;) να είναι το ίδιο με αυτό που φορούσε η υποτιθέμενη Μέγκαν στο τσάι που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη γνωριμία τους, στην τηλεοπτική ταινία «Harry and Meghan: A Royal Romance».

An arrriving guest is wearing #meghanmarkel’s “Tea with the Queen” dress worn by @ParisaFH in @lifetimetv’s #ARoyalRomance! #RoyalWedding pic.twitter.com/I5YaTmZdSF

Όπως έγραψε στο Twitter: «Ένας καλεσμένο φορά το φόρεμα της Μέγκαν από το τσάι με τη βασίλισσα». Και λίγο αργότερα πρόσθεσε με νέο tweet: «Ενημέρωση: Μόλις είδα κι άλλη γυναίκα να φορά το ίδιο φόρεμα» με το hashtag «ο χειρότερος μου εφιάλτης».

UPDATE: I JUST SPOTTED ANOTHER WOMAN WEARING THE SAME DRESS! #MyWorstFear #RoyalWedding pic.twitter.com/gzWrLKEcfx

Η σχεδιάστρια ρούχων Κλόντια Ντα Πόντε, που επέλεξε τα ρούχα της ηθοποιού που υποδύθηκε την Μέγκαν, δήλωσε στο Town & Country νωρίτερα αυτό το μήνα πως προσπάθησε να αναπαράγει όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση. «Προσπάθησα να μείνω αληθινή στο προσωπικό της στυλ».

Μη σου τύχει: Τρεις καλεσμένες φόρεσαν στον βασιλικό γάμο ακριβώς το ίδιο φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτό το προσωπικό στυλ φαίνεται όμως πως ανήκει στη βρετανική εταιρεία Self Portrait, η οποία και πουλά το φόρεμα έναντι 325 ευρώ.

Πάντως, φαίνεται πως το συγκεκριμένο φόρεμα ενθουσίασε τόσο πολύ, που ο χρήστης του Twitter βρήκε και ένα τρίτο άτομο να φορά το εν λόγω φόρεμα στους αντίθετους χρωματισμούς από ότι οι δύο άλλες κυρίες. Και η Μέγκαν στην ταινία.

Rewatching and have spotted it again but in the reverse coloring pic.twitter.com/yMxsOVIY1i

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ ταινία ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ