Αιωνόβιες γυναίκες μάς διδάσκουν τι είναι ομορφιά -Eνα συγκλονιστικό φωτογραφικό project - iefimerida.gr

Αιωνόβιες γυναίκες μάς διδάσκουν τι είναι ομορφιά -Eνα συγκλονιστικό φωτογραφικό project

ARIANNE CLEMENT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ξεκίνησα να φωτογραφίζω αυτό το project, ήθελα να μιλήσω για τις υπερήλικες γυναίκες γενικότερα, χωρίς όμως να έχω κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο story.

«Τραβούσα φωτογραφίες από τα πάντα γύρω από αυτές τις αιωνόβιες γυναίκες που ζούσαν στο προάστιο του Κεμπέκ, στον Καναδά. Όλες είχαν μια κοινή επιθυμία: Ήθελαν να είναι περιποιημένες ώστε να σιγουρευτούν πως θα φαίνονται όμορφες στις φωτογραφίες μου. Έτσι, λοιπόν αυτή η φωτογράφιση έγινε μια ιστορία για την ομορφιά.

Άρχισε να με ενδιαφέρει η προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν (ή δεν κατέβαλλαν) αυτές οι γυναίκες ώστε να είναι όμορφες, και οι προκλήσεις που αντιμετώπιζαν λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους. Τις ρώτησα σχετικά με τη νιότη, τα γηρατειά, τον φεμινισμό, την σεξουαλικότητα, την γοητεία, την εξωτερική εμφάνιση, την αγάπη, και απαθανάτισα τις τελετουργίες ομορφιάς τους».

Το πρότζεκτ της φωτογράφου Arianne Clément τιμά την ομορφιά στην τρίτη ηλικία...

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες των αιωνόβιων γυναικών στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ARIANNE CLEMENT αιωνόβιες γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ