Η Βίκυ Λέανδρος έχασε πτήση και πήρε ταξί για Βερολίνο! Πλήρωσε 1.022 ευρώ - iefimerida.gr

Η Βίκυ Λέανδρος έχασε πτήση και πήρε ταξί για Βερολίνο! Πλήρωσε 1.022 ευρώ

Η πασίγνωστη ΕΛληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Βίκυ Λέανδρος αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να μεταφερθεί από την Κολωνία στο Βερολίνο. Ο ταξιτζής την αναγνώρισε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Bild, η Βίκυ Λέανδρος αναγκάστηκε να πάρει ταξί από το αεροδρόμιο της Κολωνίας προκειμένου να πάει στο Βερολίνο, όπου έπρεπε να βρεθεί σε μία συναυλία, επειδή ακυρώθηκε η πτήση της.

Η Βίκυ Λέανδρος έχασε πτήση και πήρε ταξί για Βερολίνο! Πλήρωσε 1.022 ευρώ | iefimerida.gr 0

Πήρε λοιπόν ένα ταξί για να φτάσει έγκαιρα στον προορισμός της. Η ελληνίδα σταρ μπήκε στο ταξί του Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του: «Πρέπει να πάω στο Βερολίνο – γρήγορα».

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Bild: «Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες».

Η Βίκυ Λέανδρος έχασε πτήση και πήρε ταξί για Βερολίνο! Πλήρωσε 1.022 ευρώ | iefimerida.gr 1

Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά. Τότε ο οδηγός από το Κουρδιστάν αντιλήφθηκε ποια ήταν.

Στο τέλος της διαδρομής, η Βίκυ Λέανδρος τον πλήρωσε 1.022, 30 ευρώ, όσο δηλαδή έγραψε το ταξίμετρο και για να τον ευχαριστήσει που την έφτασε έγκαιρα στον προορισμό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ